Ion Ceban a dispus ca bugetul pentru reparația drumurilor din capitală să fie majorat, iar drumarii să lucreze noapte și în weekend

ion_ceban_drumuri

Primarul general Ion Ceban a dispus ca bugetul pentru reparația drumurilor din capitală să fie majorat. Despre aceasta a anunțat edilul în cadrul ședinței Primăriei Chișinău de astăzi.

„Drumurile – prioritatea Nr.1 astăzi pentru mine și colegii mei. Am dispus ca să fie majorat bugetul pentru reparația drumurilor, iar în caz de necesitate să mai fie suplinit. Am rugat colegii să lucreze și pe timp de noapte și în weekend. Este mai complicat că vremea ploioasă ne dă peste cap programul, dar se lucrează foarte mult. Totodată reparăm drumurile de acces și spre suburbii, deoarece se strică transportul public”, a declarat acesta.

Primarul afirmă că lucrări ce vor fi executate săptămâna curentă se vor axa pe drumurile de acces spre Trușeni, pe Calea Moșilor, Alexandru cel Bun, Eminescu, Calea Orheiului, Mircea cel Bătrân Belinski, Calea Basarabiei. Întreaga listă poate fi consultată pe site-ul Primăriei Chișinău.

pentru_md