Ion Ceban a participat la Festivalului etniilor: ”Împreună vom construi Chişinăul de mîine – unde copiii noştri vor trăi fericiți.”

IMG_5992

Candidatul pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, a participat la cea de-a XVIII-a ediţie a Festivalului republican al etniilor „Unitate prin diversitate”, inaugurat, astăzi, în Grădina Publică “Ştefan cel Mare şi Sfînt” din Chișinău.

Ion Ceban a vizitat standurile tuturor comunităților etnice din țara noastră și le-a mulțumit pentru contribuția lor la dezvoltarea municipiului Chișinău.

”De sute de ani Chişinăul este un oraş polietnic și multicultural. Chişinăul de azi e rezultatul muncii tuturor etniilor care trăiesc aici. Toți împreună suntem chişinăuieni – suntem poporul Moldovei. Avem ce învăța unii de la alții, avem cu ce ne ajuta. Împreună, vom construi Chişinăul de mîine – unde copiii noştri vor trăi fericiți.”, a menționat Ion Ceban într-un mesaj postat pe rețelele de socializare.

Ion Ceban a mai precizat că locuitorii capitalei și reprezentanții tuturor etniilor au viziuni diferite, dar un obiectiv comun de a avea un oraș mai curat și mai bine administrat.

”Toată viața am lucrat în echipe multinaționale. De ani de zile lucrez cot la cot cu moldoveni, ruşi, armeni, ucraineni și avem rezultate foarte bune. Da, suntem diferiți. Avem viziuni și abordări diferite asupra multor probleme și subiecte, dar anume deosebirile ne fac puternici. Totodată, ne unesc obiectivele comune. Vrem să trăim în Moldova. Vrem să trăim într-un Chișinău mai curat și mai bine administrat. Și mai vrem să construim o societate bazată pe respect reciproc. Cu toții avem dreptul să trăim aici, în Republica Moldova, și să trăim bine!”, a precizat Ion Ceban.

Logo_MAN_CEBAN