Ion Ceban a prezentat concepția de modernizare a drumurilor și trotuarelor în municipiul Chișinău

ion_ceban_prezentare_

Astăzi, 23 septembrie, Ion Ceban a prezentat programul de modernizare a drumurilor și trotuarelor din municipiul Chișinău pentru perioada 2019-2023, elaborat de echipa lui.

Programul de modernizare a străzilor a fost prezentat de Ion Ceban în format video.

”Am prezentat Chișinăul de mîine așa cum ne propunem noi să îl vedem, iar Chișinăul de mîine trebuie să-l construim astăzi.”, a precizat Ion Ceban.

Ion Ceban a menționat că își propune să tripleze numărul străzilor și trotuarelor reparate anual. El a anunțat că va fi creat și un mecanism de asigurare a calității lucrărilor. Anual pentru reabilitarea străzilor capitalei vor fi alocate 300 de milioane de lei din bugetul municipal și din fonduri externe.

Ne propunem să majorăm de, cel puțin, trei ori alocațiile pentru reparația drumurilor încît să ajungem la aceste 300 de milioane de lei. Suntem siguri că vom reuşi să majorăm de trei ori numărul de străzi reparate anual în capitală. E un obiectiv absolut realist şi ştim cum să-l realizăm. Reparațiile vor fi făcute la timp și calitativ, conform standardelor europene. Vă asigur că în viitorul apropiat străzile Chişinăului vor arăta precum în filmul nostru. Aşa cum trebuie să arate străzile într-o capitală modernă.”,  a precizat Ion Ceban.

În încheiere Ion Ceban i-a îndemnat pe reprezentanții mass-media să urmărească campania lui.

Logo_MAN_CEBAN