Ion Ceban a solicitat asigurarea cu transport a medicilor din instituţiile medicale municipale

ion_ceban_shedinta

Actualmente autorităţile municipale caută soluţii pentru a asigura cu transport public cadrele medicale care activează în spitalele municipale.

Despre acest lucru a anunţat primarul general al capitalei în şedinţa operativă online a serviciilor municipale.

Şeful adjunct al Direcţiei transport şi căi de comunicaţie, Lilian Copaci, a anunţat că se duc tratative cu patronatele din domeniul de taxi.

Ion Ceban a solicitat ca până la sfârşitul zilei să fie găsită o soluţie în acest sens.

,,Noi analizăm şi posibilitatea de a folosi seviciile transportatorilor care livrează diferite produse la domiciliu, dar comunicăm şi cu transportatorii care actualmente şi-au sistat activitatea. Luăm în calcul şi varianta de a redirecţiona câteva autobuze care circulă pe rută”, a menţionat şeful capitalei.

Lilian Copaci, a specificat că este posibil să fie oferite pentru fiecare spital municipal câteva unităţi de transport, pe care şefii instituţiilor municipale să le folosească la necesitate.

Şeful adjunct al Direcţiei transport şi căi de comunicaţie, a mai adăugat că la solicitarea întreprinderilor S.A. ,,Franzeluţa” şi S.A. ,,JLC”, ruta de autobuz N23, circulă mai multe ore pe zi.

Amintim că de astăzi, transportul public din capitală va circula doar câteva ore pe zi, de la ora 5:30 până la ora 10:00 şi de ora 16:00 până la 20:00.

Logo_MAN_CEBAN