Ion Ceban, alături de Ministrul de Externe al Italiei, Luigi Di Maio, la Centrul Moldexpo: Au fost donate 100 cutii cu produse alimentare, care vor fi distribuite refugiaților.

ion_ceban_italia

Alături de Ion Ceban, ministrului Afacerilor Externe și Cooperării Internaționale al Republicii Italiene, Luigi Di Maio, a făcut o vizită la Centrul de triere şi plasament al refugiaţilor din Ucraina de la Moldexpo.

Edilul i-a făcut o tură prin pavilioanele Centrului Moldexpo și i-a vorbit despre condițiile de cazare și serviciile oferite refugiaților.

„Oficialul a adresat mulțumiri Primăriei Chișinău, voluntarilor, dar și tuturor persoanelor implicate în crearea condițiilor necesare refugiaților, în special mamelor cu copii, persoanelor de vârsta a treia, dar și persoanelor cu necesități speciale. Întru acordarea sprijinului medical necesar, partea italiană a pus la dispoziția refugiaților o clinică mobilă, care în caz de necesitate se va putea deplasa și la alte centre de plasament”, a declarat primarul.

Ceban spune că au fost donate 100 cutii cu produse alimentare, care vor fi distribuite refugiaților.

„Adresez mulțumiri tuturor oficialilor, partenerilor, oamenilor de afaceri, agenților economici, cetățenilor și voluntarilor care nu rămân indiferenți față de situația creată”, a conchis primarul general.

Logo_MAN_CEBAN