Ion Ceban: Capitala și suburbiile merită un viitor mai bun, iar eu am votat pentru schimbarea care trebuie să se producă imediat!

ion_ceban_alegere1

Candidatul PSRM pentru funcția de primar al municipiului Chișinău a mers la secția de votare împreună cu soția. Ion Ceban a declarat că a votat pentru un viitor mai bun a locuitorilor capitalei și suburbiilor.

”Pentru un municipiu dezvoltat, modern, curat și frumos. Ca de la mic la mare să se mîndrească de orașul nostru. Să devină o capitală exemplu. Am votat ca copiii noștri să aibă condiții mai bune în grădinițe și școli, tinerii să aleagă să își facă studiile la universitățile din capitală, cetățenii să aibă locuri de muncă bine plătite și vîrstnicii să dispună de un trai decent. Pentru drumuri bune, trotuare reparate, parcări amenajate, transport public modern, parcuri curate, fără miros neplăcut în oraș, rîuri și lacuri curățate, instituții municipale bine administrate și fără corupție.”, a precizat Ion Ceban.

Candidatul a subliniat că aceste schimbări trebuie să se producă imediat.
”Nu este timp pentru dispute si divizare. Am votat pentru ca în municipiul Chișinău, lucrurile să fie administrate altfel și anume profesionist și matur. Este important să nu fim astăzi indiferenți și să ieșim la vot pentru a ne exercita datoria de cetățean și pentru a alege viitorul Chișinăului!”, a menționat Ion Ceban.

Logo_MAN_CEBAN