Ion Ceban, despre cum va fi amenajată zona din preajma Izvorului „Tamara”: Am discutat azi cu oamenii și toate sugestiile vor fi luate în calcul

6

Discuții publice cu privire la amenajarea zonei din preajma „Izvorului Tamara” din parcul „Valea Morilor” au fost organizate astăzi la fața locului de către primarul general Ion Ceban. Edilul spune că a vrut să afle care este părerea oamenilor care vin în preajmă.

„Toate ideile enunţate vor fi luate în calcul. Vom veni în scurt timp cu o schiţă de proiect. Cert este faptul că majoritatea celor prezenţi la discuţii au menţionat că zona trebuie să îşi păstreze autenticitatea, iar unele lucruri să fie îmbunătățite. În ansamblu ne propunem să fie amenajate căile de acces către izvor, să fie reabilitată zona unde oamenii practică sportul, cea unde se scaldă, dar şi izvorul nemijlocit. Ne propunem să asigurăm și iluminatul nocturn”, a declarat Ceban.

Primarul a punctat că lucrările de reabilitare sunt incluse în Planul de acțiuni al Preturii sectorului Centru, pentru anul curent.

„Părerea oamenilor din capitală contează, deoarece este un loc liniștit unde locuitorii se refugiază, meditează, fac sport și se scaldă. Vom continua să implicăm oamenii în dezvoltarea oraşului, pentru ca acesta să arate aşa cum şi-l doresc locuitorii”, spune acesta.

Amintim că pe parcursul anului 2020, mai multe intrări în Parcul „Valea Morilor” au fost reabilitate.

pentru_md