Ion Ceban, despre eficiența camerelor de supraveghere în locurile publice: Suspectul care a vandalizat expoziția cu fotografiile medicilor a fost prins

ion_ceban_camera

Amendă de până la 52500 de lei sau până la 240 de ore în folosul comunității. Astfel va fi pedepsit suspectul care a stropit panourile de la expoziția foto cu medici care este amplasată în parcul „Catedralei” din capitală. Despre aceasta a anunțat primarul general Ion Ceban, după ce a individul a fost prins de poliție.

„Oamenii legii au depistat bănuitul, datorită unor camere video, instalate la un alt obiectiv pe care l-a vandalizat acesta. Lucrurile create în oraș trebuie păstrate, dar nu vandalizate. Locuitorii capitalei, dar și a întregii țări, merită condiții mai bune”, a punctat Ceban.

Primarul afirmă că anume pentru așa situații peste tot la obiectivele noi punem camere de supraveghere.

„În parcuri, în subterane, etc, pentru ca cei care au rea intenție să se gândească de 2 ori înainte să dea cu piciorul sau să devasteze ceea ce este construit tot din banii noștri”, a precizat Ion Ceban.

Amintim că expoziția de fotografii cu medicii din prima linie a fost inaugurată de Hramul orașului, iar pe 3 decembrie 2020 a fost vandalizată.

pentru_md