Ion Ceban, despre problema gropilor din capitală: Este important că atunci când vom putea procura asfalt după noile standarde să acționăm imediat și operativ

ion_ceban_gropijpg

Problema gropilor de pe străzi – una prioritară în capitală. Potrivit primarului general Ion Ceban, în ultima perioadă avem tot mai multe ședințe și întrevederi pentru a organiza munca operativ atunci când vom avea posibilitatea să lichidăm situațiile de avariere.

„La fel, am discutat despre adresele concrete și volumul de lucrări care urmează să fie efectuate pe străzile capitalei imediat cum vom interveni cu reparații. Este important că atunci când vom putea procura asfalt după noile standarde să acționăm imediat și operativ pe toate străzile concomitent”, a punctat Ceban.

Primarul afirmă că știe foarte bine situația care este în teren. „Eu la fel, merg pe străzile orașului, doar că am explicat, nu era posibil să facem achiziție de asfalt fierbinte deoarece agenții economici nu aveau oferte de asfalt după standardele noi, lucru care urma să fie modificat”, spune edilul.

Primarul a mai subliniat că municipalitatea deja a lansat licitația.

pentru_md