Ion Ceban, despre reparația subteranei de la intersecția Decebal cu Dacia: 3 luni s-a negociat cu Partidul Șor. Care a fost înțelegerea prealabilă

ion_ceban_subterane_botanica

Primarul general Ion Ceban se arată indignat de faptul ca negocierile pentru reparația unei subterane din sectorul Botanica durează 3 luni, iar pași exacți în rezolvarea problemei nu au fost făcuți. Declarațiile au fost făcute in cadrul unui live de la intersecția Dacia cu Decebal.

“Am fost la subterana de la Dacia, intersecție cu Decebal. Aici de 3 luni de zile se negociază cu Partidul Șor, pentru a fi reabilitată. Ceea ce vreau să menționez, lucrurile nu trebuie să fie întârziate, iar acest fapt vreau să îl aduc la cunoștință către toate Preturile capitalei.

Noi am propus 3 subterane să fie reparate de către Partidul Șor, aici este prima plus scările de la intrare”, a declarat Ceban.

Edilul spune că dacă vor cădea de acord să reabiliteze și celelalte două, municipalitatea va fi foarte deschisă.

“Invităm fiecare fracțiune să participe, să coparticipe la reabilitarea obiectelor publice din capitală. Înțelegerea prealabilă a fost, însă proiectul nu a fost definitivat. A fost solicitarea să fie vederile panoramice ale Orheiului Vechi sau tematica Aeriană, ambele propuneri sunt acceptabile, rămâne la discreția arhitecților. Vom discuta astăzi subiectul”, a conchis acesta.

Amintim că astăzi, primarul general Ion Ceban a solicitat demisia pretorului sectorului Botanica, Boris Prepeliță.

Logo_MAN_CEBAN