Ion Ceban, despre reparația unor pasaje subterane din sectorul Botanica: Când se va începe renovarea

ion_ceban_subterrane

Lucrările de reparația a subteranelor din capitală continuă. Responsabilii de la primărie negociază cu mai mulți agenți economici, ca aceste subterane să fie reparate din contul lor. Despre aceasta a anunțat primarul general Ion Ceban în cadrul ședinței primăriei capitalei.

Potrivit acestuia, urmează să fie reparată subterana de la Decebal. Sunt mai mulți agenți economici, cum ar fi o frizerie și un supermarket, care ar putea să vină cu investiții.

Trecerea subterană de la intersecția bulevardelor Traian cu Dacia tot ar putea să fie reparată curând. McDonalds ar putea să ofere o parte din investiții, însă în schimb solicită o parcelă de teren pentru a construi o parcare.

Cât ține de subterana de pe strada Teilor, aici deja se fac mai mari, întrucât Primăria Chișinău este gata să semneze un contract cu agentul economic de la Piața Budapesta. După semnare, urmează să se înceapă renovarea acesteia.

Amintim că în prezent lucrările de reparație sunt în toi în trecerea subterană din Viaduct. Totodată, de săptămâna viitoare vor începe lucrările de reabilitare a pasajului subteran din str. Alecu Russo, din preajma CC Soiuz.

Logo_MAN_CEBAN