Ion Ceban, despre vizita sa în SUA: Contează beneficii am adus acasă pentru cetățenii noștri și investiții vom genera din această vizită

ion_ceban_america

În cadrul declarațiilor sale recente, primarul Chișinăului, Ion Ceban, a subliniat transparența și deschiderea administrației locale cu privire la cheltuielile efectuate în timpul vizitei sale în Statele Unite ale Americii. Aceasta vine ca răspuns la întrebările apărute în spațiul public cu privire la cheltuielile efectuate în timpul călătoriei.

Ceban a afirmat că toate dispozițiile și informațiile legate de cheltuieli sunt publicate în mod transparent și nu există nimic ascuns. El a subliniat că bugetul este utilizat conform prevederilor acestuia și că orice alte cheltuieli sunt încadrate în categoriile corespunzătoare.

Primarul a subliniat, de asemenea, importanța parteneriatelor stabilite în timpul vizitei sale în SUA, mai ales în Washington, unde s-a întâlnit cu oficialități de rang înalt, departamente de stat, organizații financiare internaționale, organizații neguvernamentale și compatrioți. În New York, s-a convenit asupra unui acord de colaborare, cu accent pe domeniul social și educațional. În Chicago, Naperville și Grisborum, Carolina de Nord, primarul a întâlnit numeroși oameni care au susținut Republica Moldova și Chișinăul de-a lungul anilor. Același lucru se întâmplă acum la Seattle, unde se află sediul Amazon.

Ceban a subliniat că prioritatea sa este aducerea beneficiilor pentru Chișinău și că fiecare călătorie în străinătate este susținută de proiecte, colaborări culturale, educaționale și altele. El a adăugat că nu călătorește doar de dragul de a călători, ci are în vedere realizarea de rezultate concrete în beneficiul locuitorilor Chișinăului.

Prin aceste declarații, primarul Ion Ceban a reafirmat angajamentul său față de transparență și obiectivele concrete ale vizitelor oficiale în străinătate.

Logo_MAN_CEBAN