Ion Ceban: Evenimentele dedicate Zilei Copilului vor fi organizate mâine: În PMAN micuţii vor putea picta cu ajutorul pensulelor pe un troleibuz pus la dispoziţie

ion_ceban_copii_

Chişinăul se transformă pentru o zi în oraşul copilăriei. Potrivit primarului general Ion Ceban, mâine în mai multe locaţii din capitală, parcuri scuaruri sau în preajma fântânilor arteziene, vor fi desfăşurate mai multe manifestări cultural-artistice dedicate Zilei Internaţionale a Copiilor.

„Micuții vor avea parte de concerte, activităţi în aer liber, ateliere de creaţie, jocuri distractive şi concursuri. În plus, din Piaţa Marii Adunări Naţionale vor putea porni într-o călătorie gratuită prin oraş cu Troleibuzul Turistic.

La fel, în PMAN micuţii vor putea picta cu ajutorul pensulelor pe un troleibuz pus la dispoziţie de RTEC. Sper ca cei mici să se simtă bine şi să se distreze în locaţiile propuse de Primăria Chişinău”, a declarat Ceban.

Programul acţiunilor şi manifestărilor cultural-artistice dedicate Zilei Internaţionale a Copilului pentru 5 iunie poate fi găsit pe pagina Primăriei Chișinău.

pentru_md