Ion Ceban: Festivalul “Zilele Chișinăului la Buzău” aduce o zi memorabilă de distracție și cultură la Sărata-Monteoru

ion_ceban_sarata

Sărata-Monteoru a fost gazda unei zile pline de activități frumoase în cadrul celei de-a treia ediții a Festivalului “Zilele Chișinăului la Buzău”. Oamenii din Buzău și oaspeții veniți din Chișinău au avut privilegiul de a petrece împreună o zi memorabilă, bucurându-se de prestațiile unor mari artiste din România, Loredana și Raluka, care au captivat publicul de pe scena din Sărata-Monteoru.

Pe lângă spectacolele artistice, participanții la festival au avut oportunitatea de a explora târgul meșterilor populari, taberele militare, atelierele de pictură și de a admira parada portului popular. De asemenea, aceștia au avut privilegiul de a savura din delicioasele bucate tradiționale.

Ion Ceban, primarul Chișinăului, a transmis mulțumiri Consiliului Județean Buzău pentru sprijinul și implicarea în realizarea acestui eveniment cultural.

“Mulțumim Consiliului Județean Buzău, care este alături și ne susține în realizarea proiectelor frumoase comune”, a declarat primarul Ceban, subliniind importanța promovării culturii, tradițiilor și obiceiurilor în orașele înfrățite cu Capitala Moldovei.

Festivalul “Zilele Chișinăului la Buzău” reprezintă un efort comun de a consolida legăturile culturale și de prietenie între Chișinău și orașul înfrățit, Buzău. Evenimentul continuă să ofere o platformă vibrantă pentru schimbul cultural și interacțiunea între comunitățile din cele două orașe, promovând astfel diversitatea și bogăția culturală a ambelor regiuni.

Cu entuziasm și determinare, Chișinăul va continua să promoveze cultura, tradițiile și obiceiurile sale nu doar în Buzău, ci și în celelalte orașe înfrățite, consolidând astfel legăturile și prietenia dintre comunități.

Logo_MAN_CEBAN