Ion Ceban i-a cu asalt parcurile din capitală. Proiectele sunt inspectate de edil, astfel, ca ele să fie realizate ca la carte

ion_ceban_la_izvor

După ce ieri au fost în inspecție în parcul Valea Morilor, astăzi, cu toți responsabilii, Ion Ceban a avut o ședință de dimineață în Parcul „La Izvor”.

„Este unul dintre cele mai mari parcuri unde am început reabilitarea integrală și crearea multiplelor zone sportive.

Parcul este modernizat pe etape în ultimii 3 ani și mai avem de amenajat spațiile verzi, unde, recent, a fost instalat sistemul de irigare, și de amenajat noi terenuri de joacă și de sport.

Lângă Parcul ”La Izvor” construim și parcarea de captură din această zonă cu o capacitate de aproximativ 400 de locuri”, a punctat Ceban.

Amintim că Primarul general Ion Ceban a fost ieri, de dimineață în inspecție la Parcul Valea Morilor. Edilul spune că mai sunt unele proiecte de implementat în parcul dat.

E vorba de completarea terenurilor de joacă și a celor de sport. Totodată a solicitat ca toate terenurile să fie aduse în ordine. La fel, a fost la Teatrul de Vară unde au fost încheiate lucrările de reparație din prima etapă.

Logo_MAN_CEBAN