Ion Ceban ia cu asalt șantierele din capitală: Proiectele municipale să fie duse la bun sfârșit. Agenții economici vor achita gafele făcute

ion_ceban_verificare

Toate proiectele din capitală vor fi inspectate de primarul general Ion Ceban și echipa lui. Potrivit acestuia, agenții economi care au făcut lucrul de mântuială, vor fi rugați ca din cont propriu să realizeze lucrările cu probleme.

„Așa cum ați văzut și săptămâna trecută, vom merge din sector în sector, de la proiecte la proiect și cele finalizate la cele în lucru și voi insista ca fiecare locație să fie adusă în ordine la bun sfârșit.

Așa cum am spus, fiecare responsabil se implică pentru ca proiectele să fie făcute cap coadă. Și cât nu am ajuns în celelalte locații, rog să vă mobilizați la maximum. Mă refer la toți, în special, șefii de întreprinderi, direcții, preturi și agenții economici.

La lucrările făcute pe jumătate și cu scopul că așa va trece, agenții economici, antreprenorii așa cum anterior să fie întorși să repare din cont propriu, pe de altă parte, să fie atenționați și să fie incluși în lista neagră. La maxim concentrare pe străzile magistrale și cele secundare pentru a înlătura gropile”, a declarat Ceban.

Edilul a solicitat în același rând ca și curățenia la fel să fie păstrată.

Logo_MAN_CEBAN