Ion Ceban: În plină campanie, discursurile Maiei Sandu se asociază tot mai mult cu sloganurile de partid

ion-ceban_man_2

Șefa statului, Maia Sandu, nu ezită să semene vrajbă într-o societate și așa dezbinată de acțiunile guvernării PAS. Este reacția liderului MAN, Ion Ceban, care susține că a rămas șocat de recenta declarație a președintei care cheamă moldovenii să voteze doar primari europeni dacă vor să obțină bani din proiecte europene.

Ion Ceban susține că, în plină campanie, declarațiile Maiei Sandu sunt tot mai aproape de mesajele electorale ale PAS.

”Mai mare discriminare nu am văzut, mai mare asociere cu sloganurile e de partid nu am văzut. Este absolut inadmisibil ca un președinte de țară să facă astfel de declarații, dezbină și mai mult societatea și așa împărțită de PAS. Moldova are nevoie de unitate, nu de dezbinare. Nu știu cine le face radiografia primarilor dacă sunt europeni sau nu. Cine pune ștampila în pașaport cine este primar european și cine nu? De exemplu, noi implementăm un pachet de asistență de peste 3 miliarde de lei de la instituții internaționale europene și neuropene. Ne încadrăm sau nu?”, a declarat Ion Ceban în cadrul unei conferințe de presă.

Liderul MAN cataloghează declarațiile Maiei Sandu drept intimidări și că va face toate demersurile de rigoare pentru a sesiza acest lucru.

Logo_MAN_CEBAN