Ion Ceban, în timpul protestului din fața primăriei: Redeschiderea Pieței Centrale va fi luată la nivel național, Primăria se va conforma

ion_ceban_protest_2

Decizia de a se redeschide Piața Centrală va fi luată la nivel național . Edilul capitalei, Ion Ceban, a explicat acest fapt, încă o dată, în timpul unui protest organizat în fața clădirii municipalității.

„Am discutat astăzi cu unii comercianți de la Piața Centrală, care au venit să protesteze la Primărie.
Le-am explicat și am rugat să nu se lase manipulați de unele persoane care pun interesele lor mai presus decât sănătatea oamenilor. În prezent, Piața Centrală nu se închide, așa cum se vehiculează și manipulează. Dar se va moderniza parțial. Decizia de a fi redeschise piețele din Chișinău aparține Comisiei Națională Extraordinară de Sănătate Publică, iar Primăriei Chișinău se va conforma. Vom revedea anumite condiții, dar și soluții pentru diverse scenarii, în cazul în care vom avea dreptul să deschidem piețele, sau nu”, declarat Ceban.

Ion Ceban a solicitat ca și comercianții de partea lor să vină cu anumite propuneri, dar și reguli care ar fi gata să le respecte în cazul în care Comisia Națională va lua decizia ca piețele să fie redeschise.

Logo_MAN_CEBAN