Ion Ceban, inspecție în Parcul „Valea Trandafirilor”. Am solicitat ca toate construcțiile, gheretele, gardurile, casele construite ilegal să fie demolate

ion_ceban_park

Deși e weekend, primarul general Ion Ceban a mers într-o inspecție în Parcul „Valea Trandafirilor” din sectorul Botanica, unde a comunicat cu mai mulți oameni.

Edilul spune că a văzut personal toate neajunsurile, dar și lucrurile care necesită a fi schimbate imediat.

„Am spus pretorului, dar și responsabililor să evacueze urnele vechi și să fie înlocuite cu altele noi. Să fie aduse în ordine terenurile de joacă și de fitness. Terenurile pentru sport noi create să fie deschise la începutul lunii martie, astfel ca cetățenii să poată ieși în aer liber. Copacii doborâți și arbuștii să fie curățați și evacuați. Oamenii se mai plâng pe numărul mare de câini care sunt în parc și aici vom găsi soluții”, a precizat acesta.

La fel, edilul a solicitat ca toate construcțiile, gheretele, gardurile, casele construite ilegal să fie demolate, iar unde este posibil să fie scoase loturi pentru licitații.

„Un subiect aparte despre care am discutat este renovarea și modernizarea zonei din preajma lacului nr.1. În prezent locul este în paragină iar acolo este dezordine. Schița de proiect este gata, iar din acest an vom începe reabilitarea zonei”, a conchis acesta.

pentru_md