Ion Ceban, întrevedere cu ambasadorul Franței în RM Pascal Le Deunff. Despre ce au discutat aceștia împreună cu un grup de oameni de afaceri francezi

ion_ceban_ambasador_France

Primarul general Ion Ceban a avut o întrevedere cu ambasadorul Franței în Republica Moldova, Pascal Le Deunff, care a fost însoţit de un grup de reprezentanți ai mediului de afaceri francez.

În cadrul discuţiilor, Ceban le-a comunicat oaspeților despre procesele administrative aflate în desfășurare în cadrul municipalității, implementarea proiectelor de infrastructură, precum și a celor finanțate de partenerii de dezvoltare.

„Totodată, am discutat despre potențiale proiecte de investiții în domeniul economic, managementului deșeurilor și al apei. La fel, am vorbit despre acțiunile întreprinse de municipalitate în lupta cu pandemia COVID-19 şi am mulţumit Ambasadei Franței la Chișinău pentru suportul acordat pe parcursul anului trecut, dar și pentru oferirea de donații Spitalului Clinic Municipal „Academician Gheorghe Paladi””, a declarat acesta.

Edilul spune că este deschis spre cooperare cu toți partenerii străini și mizăm pe dezvoltarea parteneriatelor pe diverse domenii ale vieții social-economice a capitalei, inclusiv prin parteneriate publice private.

pentru_md