Ion Ceban invită diaspora din Seattle la o întâlnire pe data de 20 mai. Vezi unde poți participa

ion_ceban_seattle

Primarul general al Chișinăului, Ion Ceban, va participa la o serie de evenimente în Seattle, SUA, în data de 20 mai. El a anunțat pe pagina sa de Facebook că are o agendă plină, dar și o nouă întrevedere cu conaționalii noștri la AC Hotel, 208 106th Pl NE, Bellevue, WA 98004, ora 15 00.

Ion Ceban a scris că scopul vizitei sale este de a construi parteneriate pentru Chișinău și de a promova imaginea orașului în lume. El a menționat că va avea întâlniri cu reprezentanți ai administrației locale, ai mediului de afaceri și ai diasporei moldovenești.

Amintim că Ion Ceban a avut o întrevedere cu omologul său din Naperville, IL, Scott Wehrli, în cadrul unei vizite de lucru în SUA.

Naperville este o localitate cu o populație cu mii de moldoveni. Primarul Ceban a declarat că a fost impresionat de nivelul de dezvoltare, siguranță și condiții înalte de viață pentru cetățeni pe care le oferă Naperville, clasată în multiple ratinguri ca fiind numărul unul în SUA, dar și în lume.

El a adăugat că a discutat cu primarul Wehrli despre posibilitatea de a prelua practici foarte bune de la Naperville și de a dezvolta o colaborare mai strânsă între cele două orașe.

Logo_MAN_CEBAN