Ion Ceban, la Cluj-Napoca. Cu ce a discutat cu primarul Emil Boc, la Chișinău

ion_ceban_cluj_napoca

Într-o vizită oficială la Cluj edilul Ion Ceban a avut o discuție cu primarul Emil Boc, cu care au vorbit deschis despre suportul pentru Chișinău în realizarea mai multor proiecte comune.

„Cluj este un exemplu de oraș care s-a dezvoltat și s-a modernizat în timp. Digitalizarea, domeniul cultural, tot ce tine de domeniul green, iluminatul stradal, sunt direcții pe care vom colabora.

Am vorbit și despre reușitele pe care le are în ultima perioadă Chișinăul, referitor la realizarea documentelor importante de dezvoltare, cele de infrastructură, realizarea proiectelor mari cu suportul partenerilor externi, în domeniul transportului, cel social și altele”, a declarat Ceban.

Primarul afirmă că echipe din cadrul primăriei de la Chișinău vor reveni la Cluj pentru schimb de experiențe, dar și inițierea unor proiecte care pot fi desfășurate în cele două orașe.

„Cunosc că mulți tineri din Republica Moldova și din Chișinău învață aici și am putea crea și pentru ei un program de implicare”, a conchis Ion Ceban.

pentru_md