Ion Ceban, la cu ocazia a împlinirii a 55 de ani de la fondarea școlii de Arte „Alexei Stârcea”. „A devenit o trambulină de lansare pentru mari talente”

ion_ceban_alexei_stircea

Diplome de onoare și mulțumiri calde. Asta a oferit primarul general Ion Ceban mai multor profesori de la o școală din capitală, cu ocazia a împlinirii a 55 de ani de la fondarea acesteia.

Este vorba de școala de Arte „Alexei Stârcea”, iar cu această ocazie primarul a participat la un eveniment în cadrul instituției.

„De asemenea, mă simt onorat că am participat la evenimentul de dezvelire a plăcii comemorative „Alexei Stârcea”, un mare compozitor, cântăreţ, pedagog și părintele spiritual al acestei instituţii ce a contribuit enorm la promovarea muzicii”, a declarat edilul.

Primarul spune că în decursul a 55 de ani de la fondarea școlii, au crescut zeci de generații de muzicieni talentați. Şcoala de Arte „Alexei Stârcea” a devenit o trambulină de lansare pentru mari talente din palmaresul muzicii moldovenești.

„Am exprimat recunoştinţa faţă de munca asiduă pe care o depun zi de zi profesorii. Elevilor le-am urat mult succes în continuare, dedicație și devotament în tot ceea ce fac, realizează și creează”, a punctat edilul.

Logo_MAN_CEBAN