Ion Ceban, la limită după ce a găsit un ”tablou al inculturii” într-un parc din capitală: Coji, pachete de răsărită și sticle de votkă

ion_ceban_gunoi_intrun_park

Oricâte lucruri bune nu s-ar face, dacă cetățenii nu le păstrează, vorba de cultură nu poate fi. Cel puțin asta spune primarul general Ion Ceban despre un tablou ”incult”, găsit pe o bancă dintr-un parc din capitală.

Ceban a postat pe pagina sa de Facebook mai multe fotografii cu sticle de votkă, coji de semințe și pachete aruncate de mai multe persoane.

”Pot fi organizate campanii de salubrizare la nesfârșit. Pot fi amplasate cele mai frumoase și mari anunțuri de „PĂSTRAȚI CURĂȚENIA”. Pot fi patrule de poliție la fiecare colț și semne de circulație la fiecare copac. Atâta timp cât nu vor fi sancțiuni dure, problema nu se va rezolva. Este felul nostru de a fi, la mulți dintre noi”, a punctat acesta.

Amintim că anterior, Primăria Chișinău a desfășurat câteva săptămâni consecutive campania ”Marea Curățenie”, iar acum se desfășoară ”Marea Plantare a Copacilor”.

pentru_md