Ion Ceban, mesaj către Eugen Doga cu ocazia zilei de naștere a maestrului. A fost lansată o expoziție fotografică în acest sens

ion_ceban_doga_

Felicitări din partea primarului general Ion Ceban pentru Eugen Doga, cu ocazia zilei sale de naștere. Ceban i-a mulțumit pentru tot ce a făcut și faima țării dusă peste hotare.

„În primul rând aduc felicitări maestrului Eugen Doga, care astăzi împlinește frumoasa și onorabilă vârstă. Este omul talent, omul creație, omul muzică, omul care creează frumosul prin note muzicale. Ne bucurăm că este copământean și este de aici.

În cinstea dumneavoastră maestre, astăzi este o adevărată sărbătoare pe holurile primăriei unde imediat după ședința operativă lansăm Expoziția fotografică dedicată Zilei de naștere cu genericul „Un destin în Do major”.

În continuare, la ora 12:00, în incinta Muzeului de Istorie a orașului Chișinău, va avea loc lansarea expoziției fotografice dedicată Maestrului Eugen DOGA, eveniment organizat de către Direcția Cultură a municipiului Chișinău. Autor – Eugenia Tofan, persoana care promovează imaginea celebrului artist de mai mulţi ani”, a declarat Ceban.

Edilul spune că în cadrul expozițiilor veți putea admira o viaţă în imagini! Expoziția va putea fi vizitată timp de 1 lună.

pentru_md