Ion Ceban, mesaj de felicitare pentru lucrătorii din domeniul Culturii: ,,Cultura nu este doar un domeniu de activitate, ci și o punte de legătură între generații”

ion_ceban_cultura

Primarul General al municipiului Chișinău, Ion Ceban, a adresat un mesaj de felicitare tuturor celor care, prin munca lor, contribuie la păstrarea, promovarea și dezvoltarea patrimoniului cultural al Capitalei și al întregii țări.

,,Cu această ocazie, Primăria Chișinău transmite sincere mulțumiri și felicitări tuturor profesioniștilor din domeniul culturii: artiști, muzeografi, bibliotecari, coregrafi, regizori, actori, muzicieni, și tuturor celor care, prin pasiunea și dedicația lor, îmbogățesc viața culturală a comunității noastre. Cultura nu este doar un domeniu de activitate, ci și o punte de legătură între generații, o sursă de identitate și mândrie națională”, a scris edilul.

,,La mulți ani tuturor lucrătorilor din domeniul culturii! Vă mulțumim pentru dăruirea și munca voastră, și vă dorim mult succes în continuare”, a conchis Primarul General.

În fiecare an, în a III-a duminică a lunii mai, marcăm Ziua profesională a lucrătorului din domeniul Culturii.

Logo_MAN_CEBAN