Ion Ceban, nemulţumit de activitatea unor pretori de sector. „Trebuie să vă treziţi mai devreme”

ion_ceban_pretor

Atitudine severă şi fără compromisuri a primarului Ion Ceban chiar de la prima şedinţă cu şefii serviciilor publice. Pretorii sectoarelor Râşcani şi Buiucani au fost avertizaţi că îşi vor pierde funcţiile dacă nu îşi vor indeplini obligaţiile. Şi şeful de la AutoSalubritate a fost sfătuit să se trezească mai dimineaţă pentru a-şi începe munca. Primarul Ion Ceban nu a ţinut cont de culoarea politică a colaboratorilor săi şi l-a somat pe socialistul Vlad Melnic, pretorul sectorului Râşcani.

Avertizat a fost şi pretorul sectorului Buiucani, Vadim Brânzaniuc. Primarul s-a plâns de o mulţime de probleme, printre care şi comerţul stradal neautorizat din preajma cinematografului Flacăra. Brânzaniuc a promis că ceea ce nu a reuşit până acum, va rezolva în următoarele zile.

Atmosfera a fost încordată la şedinţa de astăzi din Primărie. Nu s-au mai ascultat rapoartele lungi ale unor şefi de Direcţii, ci s-au trasat sarcini precise. Unii au fost îndemnaţi să se trezească mai dimineaţă pentru a verifica muncitorii cum mătură oraşul.

Şeful de la AutoSalubritate, Eugeniu Axentiev, nu i-a dat nicio replică primarului dar nici nu a prezentat un raport despre problemele de la Regia pe care o conduce.

Logo_MAN_CEBAN