Ion Ceban: Pe străzile din capitală continuă lucrările de reparație curentă și de lichidare a situațiilor de avariere

ion_ceban_drum

Pe străzile din capitală continuă lucrările de reparație curentă și de lichidare a situațiilor de avariere. Potrivit primarului general Ion Ceban, astăzi, sunt executate lucrări de asfaltare pe bd. Renașterii Naționale și pe Aleea Mircea cel Bătrân.

„Pe strada V. Belinski, șos. Muncești, str. Grenoble și str. Grădina Botanică are loc frezarea și plombarea carosabilului. Angajații Exdrupo sunt implicați în executarea lucrărilor de ridicare la cotă a grilajelor de captare a apelor pluviale, de construcție a parcării publice din str. Ismail 27, dar și de curățare a râulețului Durlești. În satul Țînțăreni, pe str. Morii se așterne stratul de egalizare a carosabilului”, a declarat Ceban.

Primarul afirmă că continuă lucrările de reparație capitală a străzii I. Creanga, se ridică la nivel gurile de captare a apelor pluviale.

„În fiecare sector al capitalei sunt antrenate autospecialele care stropesc arterele principale, în contextul temperaturilor caniculare, întru evitarea deteriorării carosabilului. Îndemnăm conducătorii auto care traversează cartierele unde sunt anunțate lucrări de reparație a străzilor, să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zonele respective”, a declarat acesta.

pentru_md