Ion Ceban: Pentru prima dată Campionatul European de fotbal pe plajă se desfășoară la Chișinău pe cel mai modern stadion din regiune construit în Parcul „La Izvor”

ion_ceban_la_izvor

Pentru prima dată Campionatul European de fotbal pe plajă se desfășoară la Chișinău pe cel mai modern stadion din regiune construit în Parcul „La Izvor”.

Potrivit primarului general Ion Ceban, începând de astăzi și până pe data de 1 august, se va desfășura Campionatul European Euro Beach Soccer League, Divizia B.

„Campionatul urma să se desfășoare anul trecut, însă a fost amânat din cauza pandemiei COVID-19. Felicit FMF cu această realizare și urez succes tuturor participanților! Arena de fotbal pe plajă din capitală este primul stadion de acest gen din Republica Moldova și din regiune.

El a fost construit de către Federația Moldovenească de Fotbal cu suportul Primăriei Chișinău. Parcul La Izvor devine un loc atractiv nu doar pentru plimbări, dar și pentru a practica sportul, a fi organizate diverse competiții, concursuri, cât și diverse concerte și evenimente în aer liber”, a declarat Ceban.

pentru_md