Ion Ceban: Peste 500 de oaspeți, reprezentanți ai mediului de afaceri vor participa la primul Forum Economic, organizat de Primăria Municipiului Chișinău

ion_ceban_forum

Peste 500 de oaspeți, reprezentanți ai mediului de afaceri, ai mediului academic și asociativ, experți în diferite domenii, investitori și donatori străini, dar și delegații oficiale ale orașelor înfrățite și orașelor partenere, vor participa la primul Forum Economic, organizat de Primăria Municipiului Chișinău. Despre aceasta a anunțat primarul general Ion Ceban.

Edilul spune că își dorește ca acest eveniment să fie unul de atragere a fluxurilor investiționale în economia și imaginea capitalei țării.

„Scopul forumului este oferirea unei platforme de discuții și dezbateri asupra potențialului investițional și de dezvoltare al municipiului Chișinău. Deși economia a fost marcată, atât pe plan mondial, cât și regional de o serie de schimbări majore, capitala și-a demonstrat capacitatea de adaptare la noile circumstanțe, reușind să vină cu răspunsuri prompte la necesitățile locuitorilor, mediului de afaceri și ale investitorilor.

În contextul actual, este deosebit de important să punem accent pe eforturile comune țintite către identificarea unor soluții și oportunități care să contribuie la dezvoltarea continuă a capitalei. Acestea pot fi identificate și valorificate în urma unor reuniuni pe dimensiunea economică, una dintre acestea fiind și Forumul Economic Chișinău 2022”, a punctat Ceban.

Primarul a subliniat că orașul Chișinăul rămâne a fi deschis pentru o dezvoltare urbană inovatoare și prietenoasă mediului, fapt care generează noi oportunități de investiții în serviciile necesare pentru atingerea acestui scop.

Pentru mai multe detalii sau pentru a vă înregistra accesați https://forum.chisinau.md

Logo_MAN_CEBAN