Ion Ceban: Primăria Chișinău lansează în premieră “Cupa Seniorilor” – Turneul de șah și joc de dame pentru pasionații de toate vârstele

ion_ceban_sah

Primăria municipiului Chișinău anunță cu entuziasm organizarea în premieră a “Cupei Seniorilor”, un turneu municipal de șah și joc de dame destinat tuturor celor pasionați, cu vârsta peste 50 de ani. Participarea și înregistrarea la turneu sunt gratuite, iar premiile pentru învingătorii pe sectoare vor varia între 500 și 800 de lei, iar cei din cadrul turneului municipal vor fi răsplătiți cu sume în valoare de 5000, 3000 și 1000 de lei pentru locurile I, II și III.

Primarul Ion Ceban a subliniat importanța acestui eveniment pentru comunitatea seniorilor, declarând: “Suntem încântați să organizăm în premieră Turneul de șah și joc de dame “Cupa Seniorilor”. Acesta reprezintă o oportunitate pentru chișinăuieni să își demonstreze abilitățile într-un mediu competitiv și să se bucure de jocurile care îi pasionează. Ne dorim să promovăm îmbătrânirea activă și să facilităm dialogul între generații prin intermediul acestui proiect.”

În perioada 12 – 26 iunie 2023, cei interesați pot să se înregistreze la preturile de sector pentru a participa la competiție. Înregistrarea poate fi făcută prin telefon, prin expedierea unui mesaj electronic sau prin prezentarea personală la pretura de sector. Este important de menționat că doar persoanele înregistrate vor putea participa la turneu. Pentru înregistrare, participanții se pot adresa la următoarele adrese și numere de contact:

Sectorul CENTRU: mi[email protected], Tel: +373 22-27-10-48, Str. Bulgară, 43
Sectorul CIOCANA: inf[email protected], Tel: 079708131, Bd. Mircea cel Bătrân, 4/3
Sectorul BUIUCANI: [email protected], Tel: 022 295057; 068746838, Str. M. Viteazul, 2
Sectorul RÎȘCANI: [email protected], Tel: 068750983, Str. Kiev, 3
Sectorul BOTANICA: simin[email protected], Tel: 060688075; (022) 76-95-22, Str.Teilor, 10
Turneul de șah și joc de dame “Cupa Seniorilor” va debuta pe data de 1 iulie, iar etapa de sector se va desfășura în fiecare zi de sâmbătă și duminică, în perioada 1 iulie – 6 august, în parcurile din Chișinău. Finala turneului și ceremonia de premiere a câștigătorilor vor avea loc pe 13 august 2023.

Primăria Chișinău încurajează locuitorii să profite de acest eveniment, petrecând timpul într-un mod plăcut și util. Autoritățile locale și partenerii implicați în organizarea “Cupei Seniorilor” au pregătit numeroase premii, surprize și momente de bucurie pentru toți participanții. “Cupa Seniorilor” reprezintă un proiect inedit dezvoltat în premieră de Primăria municipiului Chișinău în cadrul programului de îmbătrânire activă și dialog între generații, demonstrând implicarea și susținerea comunității seniorilor.

Astfel, se deschide oportunitatea pentru iubitorii de șah și joc de dame din Chișinău să își demonstreze abilitățile strategice și să se bucure de competiție într-un mediu prietenos și dedicat vârstei lor.

Logo_MAN_CEBAN