Ion Ceban: Proiectul este implementat prin intermediul Programului Bugetul Civil Chișinău, ediția 2021, acesta fiind unul din cele 8 proiecte finanțate de Primărie prin intermediul acestui program

ion_ceban_creanga

Au început lucrările de reabilitare a mini-parcului Universitar „Ion Creangă”. Despre acest lucru a scris pe pagina sa de facebook, primarul general al capitalei, Ion Ceban.

,, Inițiativa prevede amenajarea unei zone de utilitate socială și urbană, ce va permite organizarea diverselor activități sociale și culturale unde se vor putea implica atât studenții cât și locuitorii din zonă.

Proiectul este implementat prin intermediul Programului Bugetul Civil Chișinău, ediția 2021, acesta fiind unul din cele 8 proiecte finanțate de Primărie prin intermediul acestui program. Inițiativele cetățenilor contează pentru noi”, a menţionat edilul capitalei.

În prezent se lucrează la pregătirea terenului unde va fi amenajat spațiul pentru recreere. Ulterior, vor fi efectuate lucrări de amenajare, montare a plăcilor din marmură, instalare a băncilor în parc, coșurilor de gunoi și vor fi efectuate lucrări de înverzire.

Amintim că în această zonă au fost efectuate și lucrări de reabilitarea a străzii Ion Creangă și terenului de joacă și a accesului către Clubul sportiv „Codreanca”.

pentru_md