Ion Ceban, reacția către Vasile Grădinaru cu privire la procurarea autobuzelor: Se face că nu știe că eu nu fac parte din comisia de selecție

ion_ceban_gradinaru

În comisia de analizare a ofertelor pentru procurarea celor 100 de autobuze sunt reprezentați ai executivului municipal, dar și consilieri locali din CMC. Cel puțin asta spune primarul general Ion Ceban în cadrul unei conferințe la Primăria Chișinău.

”Domnul Grădinarul care face multe Fălci în Consiliul Municipal Chișinău nu știe sau se face că nu știe că eu nu fac parte din comisia respectivă. Eu nu am participal vreodată la ședința acestei comisii, iar reprezentații fracțiunii, pe care are onoarea să o conducă, sunt acolo plenar.

Din cauza domnului Grădinaru și a celor ca domnul Grădinaru, care nu aduc plus valoare, care încasează bani enormi din partea municipalității, multe procese se stagnează. Iar dacă are o dovadă că ar exista unele probleme, să se adreseze la organele de drept”, a declarat Ceban.

Amintim că primarul general Ion Ceban a solicitat CMC-ului, Parlamentului și Guvernului inițierea negocieri directe cu producătorii pentru a procura 100 de autobuze pentru municipalitate. Despre aceasta a anunțat primarul general Ion Ceban în cadrul unei conferințe la Primăria Chișinău.

pentru_md