Ion Ceban: Reparaţia străzii Tighina, cu lungimea de 1,6 km continuă. La ce etapă sunt

ion_ceban_thigina

Reparaţia străzii Tighina, cu lungimea de 1,6 km continuă. Potrivit primarului general Ion Ceban, actualmente se lucrează pe următoarele tronsoane str. A. Iancu – str. Columna.

„Au fost finalizate lucrările la sistemul rutier și trotuare, urmând să fie definitivate cele de la sistemul de iluminat stradal.

Str. Columna – str. Varlaam – Trotuarele au fost reparate integral, iar pe partea carosabilă a fost așternut stratul de binder. Lucrările pe partea de iluminat au fost realizate în volum de 90%.

Str. Varlaam – bd. Ștefan cel Mare și Sfânt – Trotuarul a fost reparat capital pe partea Moldtelecom. În prezent se lucrează pe partea de vizavi. Pe carosabil au început lucrările de frezare a asfaltului degradat, după care vor urma tot spectrul de lucrări la structura rutieră. Iluminatul a fost modernizat în proporție de 80 la sută.

Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt – str. 31 August 1989 – Au fost executate 80% din volumul de lucrări ce ţin de reabilitarea sistemului de canalizare pluvială. Restul acțiunilor vor fi reluate în primăvara anului viitor”, a precizat Ceban.

La fel, pe str. București – str. Mihail Kogălniceanu se lucrează la reabilitarea sistemului de canalizare pluvială.

pentru_md