Ion Ceban și câțiva angajați ai Primăriei, surprinși la Ambasada României, în timp ce depunea o coroană de flori, în memoria victimelor incendiului din Spitalului Județean din Piatra Neamț

ion_ceban_despre_romaia_

Primarul general Ion Ceban și câțiva angajați ai Primăriei au fost surprinși lângă Ambasada României, în timp ce punea o coroană de flori pentru în memoria victimelor incendiului de ieri dintr-un spital din Județul Piatra Neamț. De asemenea, Ion Ceban a postat și un mesaj pe pagina sa Facebook un mesaj în acest sens.

„O mare tragedie s-a produs, ieri, în secția ATI de la Spitalul Județean Piatra Neamț, unde mai mulți pacienți bolnavi de Covid-19 și-au pierdut viața în urma unui incendiu. Din numele locuitorilor municipiului Chișinău aduc sincere condoleanțe familiilor, compasiune și susținere pentru toți locuitorii județului și primarului din Piatra Neamț, Andrei Carabelea. Urez multă sănătate celorlalte persoane, printre care un medic, care au suferit arsuri și sunt în stare gravă”, se arată în postarea sa.

Ceban a mai adăugat că este o perioadă de grea încercare pentru toată omenirea și știu cât este de complicat pentru toate autoritățile să facă față situației actuale de criză.

Amintim că ieri 10 pacienți bolnavi de Covid au decedat ieri într-un incendiu care a avut loc în secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean din Piatra Neamț, România

Logo_MAN_CEBAN