Ion Ceban: Taberele de odihnă pentru copii din capitală nu își vor relua activitatea până pe 30 iunie

ion_ceban_tabara

Taberele de odihnă pentru copii din capitală nu își vor relua activitatea până pe 30 iunie. Despre aceasta a anunțat primarul general Ion Ceban într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Potrivit acestuia, termenul de interdicție va putea fi prelungit în funcție de situația epidemiologică, privind îmbolnăvirile cu Covid – 19.

„Până la sfârșitul lunii iunie, rămân închise şi Centrele de reabilitare, inclusiv cele balneo – sanatoriale, cu excepția Centrului Republican de Reabilitare pentru Copii și Centrului Republican Experimental de Protezare Ortopedie și Reabilitare”, spune edilul.

Ion Ceban mai punctează că actualmente, 11 instituții de învățământ extrașcolar din municipiu desfășoară ateliere virtuale. Oferta este valabilă pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 5 și 16 ani.

„Astfel, copiii au posibilitatea să continue activitățile preferate în diverse domenii. Grija pentru copii și sănătatea micuților este prioritară pentru municipalitate, în această perioadă”, a mai adăugat Ceban.

De precizat că până în data de 12 iunie, au fost depuse 7646 de cereri online pentru înscrierea copiilor în clasa I şi 3535 cereri din partea părinţilor care vor să îşi înscrie copiii la grădiniţă.

Logo_MAN_CEBAN