Ion Ceban: Trepădușii PAS au ieșit din hibernare și se dedau din nou acțiunilor populiste și acuzațiilor

ion-ceban_pas

Consilierii municipali din partea PAS sunt chemați repetat să ia lecții de la echipa Primăriei Chișinău privind dezvoltarea orașului și să nu arunce acuzații neprobate despre proiectele pe care le realizează municipalitatea în Chișinău. Îndemnul a fost reiterat de edilul Ion Ceban azi-dmineața.

”Consilierii municipali ai PAS au ieșit din hibernare și vin din nou cu acuzații despre proiectele pe care le realizăm. Sunt niște trepăduși care nu au de lucru. Regret că instituțiile media reacționează imediat la aceste ”pârțuri” ale PAS-ului. Dragă mass-media, terminați să faceți acest lucru și arătați lucruri constructive. Deschidem grădinițe, implementăm sute de proiecte de infrastructură. Deschideți ochii, vedeți lumea prin altă prismă”, a declarat Ion Ceban.

Amintim că azi-dimineața, primarul Capitalei a mers la Grădinița nr. 3 de la Buiucani, deschisă de autorități. Edificiul a fost închis 20 de ani, iar în ultimii ani a fost reconstruit de municipalitate. Grădinița va putea fi frecventată de 150 de copii.

Logo_MAN_CEBAN