Ion Ceban: Veceul public din parcul „Valea Trandafirilor” – este funcțional

ion_ceban_wc

Veceul public din parcul „Valea Trandafirilor” – este funcțional de astăzi. Despre aceasta a anunțat primarul general, Ion Ceban, într-o postare pe pagina sa de Facebook. Potrivit acestuia, în prezent în parc sunt efectuate mai multe lucrări curente de amenajare și curățare a copacilor și sunt pregătite stadioanele multifuncționale pentru a fi deschise.

„După vizita din parc pe care am avut-o săptămâna trecută, am aflat cu stupoare că veceul nu este funcțional de un an și jumătate din cauza unor proceduri birocratice, iar în acel veceu stătea un paznic. Am solicitat responsabililor soluționarea urgentă a problemei, iar acum veceul este conectat la apă, canalizare și energie electrică.

Este inadmisibil ca banii municipali să fie „îngropați” aiurea, în timp ce oamenii care vin în zonele verzi sunt nevoiți să caute veceu după garduri și copaci. La fel, am insistat ca toate blocurile sanitare din parcuri să fie funcționale și administrate corect”, a punctat Ceban.

Primarul spune că în acest an își propune amenajarea mai multor wc-uri publice în parcuri.

„Doar că am zis, nu mai accept prețuri de sute de mii de lei pentru lucrări de construcție care pot fi executate cu un buget rațional”, a conchis acesta.

pentru_md