Ion Ceban vine cu clarificări cu privire la informația apărută despre așa numitele gropi pe st. I. Creangă: Acest procedeu permite ușor de a identifica fântânile şi grilajele de captare

ion_ceban_gropi

Referitor la informația apărută despre așa numitele gropi pe st. I. Creangă, primarul general Ion Ceban a venit cu unele precizări în acest sens. Potrivit acestuia, gropile care sunt la momentul actual în asfaltul de egalizare așternut pe str. I. Creangă, nu sunt altceva decât un proces tehnologic, care este executat la etapa așternerii stratului de baza (binder).

„Acest procedeu permite ușor de a identifica fântânile şi grilajele de captare, iar până la etapa de așternere a stratului de uzură, aceste elemente urmează a fi ridicate la cotele prevăzute de proiect. Astfel, după așternerea stratului de uzură acestea vor fi la nivel, fără denivelări. Rog să nu existe interpretări şi manipulări nejustificate în acest sens”, a punctat primarul.

Ceban menționează că lucrările de reparaţie capitală a str. I. Creangă sunt supravegheate de dirigintele de șantier, responsabilul tehnic şi specialiștii din cadrul DGTPCC, care zilnic sunt în teren.

„Antreprenorul poartă răspundere materială pentru neconformitățile admise pe şantier. Este regretabil faptul că se fac concluzii pripite, fără a consulta specialiștii din domeniu”, a conchis acesta.

pentru_md