Ion Ceban: Vom demonstra că Moldova poate fi dezvoltată, așa cum s-a dezvoltat Chișinău. Este foaia de parcurs și nu ne bocim că nu putem sau ceva ne încurcă

ion_ceban_morari_3

Primarul general Ion Cuban vrea să demonstreze că Republica Moldova poate fi o insulă de dezvoltare, așa cum a fost Chișinăul în ultimii 3 ani. Acesta a fost și este scopul viitorului partid.

„Eu am de dus până la capăt niște lucruri pe care le am început la primărie. Eu le voi duce până la capăt și vreau ca atunci când mă întrebați să demonstrez că prin exemplul Chișinăului se poate și în alte parți. Da, asta a scris și în pofida tuturor dificultăți, este singura insula în dezvoltare din Republica Moldova.

Sunt proiecte mai mici, mai mai mari și în alte părți, dar dezvoltare la propriu zis este si mai mult decât atât. Noi știm cum vrem să dezvoltăm Chișinăul și asta am arătat și la Forumul Economic și urmează să demonstrăm și la Forumul social din anul viitor. Până în 2025, 2030 și 2030. Noi ne trasăm obiective foarte clare pe care le urmăm. Este foaia de parcurs și nu ne bocim.

Eu cred ca toata lumea aici, in Republica Moldova, trebuie să aibă, și asta le-am spus politicienilor, câteva obiective foarte clare de dezvoltare a țării. Cinci, trei asupra cărora nu mai discutăm. Vreți ceva similar declarației de la Snagov? Ceea ce s-a întamplat in Romania acum câțiva ani, Ca împrejurul acestor lucruri noi putem să discutăm despre instrumentele cum ajungeam, nu ce facem, dar cum ajungem ca sa îndeplinim aceste obiective, iar cetățeanul în instanța finala să aleagă pe cel care consideră că mai repede poate ajunge la aceste obiective, să îi facă viața mai ușoară, sa trăiască aici, acasă”, a conchis edilul.

pentru_md