Ion Ceban vrea ca Curtea de Conturi să facă mai multe audite la Întreprinderi Municipale. Despre ce au a discutat edilul cu Marian Lupu

ion_ceban_cu_lupu

Primăria Chișinău și Curtea de Conturi se află într-o relația foarte bună. Cel puțin asta putem conchide, după ce primarul general Ion Ceban și șeful CCM, Marian Lupu, au avut o discuție constructivă în acest sens.

„Am mulțumit pentru misiunile de audit realizate în cadrul structurii Primăriei Chișinău și am dat asigurări că toate neconformitățile și recomandările efectuate de către specialiști sunt luate în calcul pentru îmbunătățirea activității Primăriei”, a declarat edilul.

Ceban spune că a convenit să continuă misiunile de audit inițiate și planifică altele noi.

„O misiune de Audit financiar complex pentru anii 2018, 2019 si 2020 este foarte necesară de realizat și am convenit să fie începute lucrările cât mai curând. La fel, îmi doresc ca asupra activității mai multor direcții și întreprinderi să fie efectuate audituri, mai ales la acele entități unde ne propunem în viitorul apropiat să investim pentru modernizare”, a punctat Ceban.

Primarul spune că vrea ca aceste acțiuni să înceapă la Î.M. „Piața Centrală”, Regia „EXDRUPO”, Î.M. „Lumteh”, Î.M. „Regia Autosalubritate”, Î.M. Asociația de Gospodărire „Spații verzi”.

„Vreau claritate în planurile de acțiuni a tuturor întreprinderilor și direcțiilor municipale”, a conchis acesta.

pentru_md