Ion Ceban vrea să facă „knockout” corupția din Primărie: Avem obiective care nu sunt unora pe plac

ion_ceban_chisinau

Ion Ceban vrea ca Primăria Chișinău să devină instituția Nr.1 la capitolul transparență. Edilul afirmă că la moment este în lucru strategia anticorupție a municipiului Chișinău.

„La documentul strategiei lucrează experți din afară, împreună cu membrii executivului.Avem rezultate bune la capitolul transparență în Primăria Chișinău în mai multe domenii, de la achiziții publice la elaborarea caietelor de sarcini, eliberarea actelor permisive, cheltuielilor, angajărilor în bază de concurs. Toată informația poate fi verificată online.

Eu nu iau mită, nu susțin, nu încurajez și condamn actele de corupție la orice nivel. Atâta timp cât mi se adresează o informație sau un material sunt gata să redirecționez organelor competente și voi solicita maximă solicitare în acest sens.

Este o cale lungă care urmează să o parcurgem, dar vom realiza toate obiectivele propuse și ele nu vor fi pe plac celor care astăzi sunt cu pufușor pe la botișor”, a declarat Ceban în cadrul ședinței Primăriei Chișinău de astăzi.

Ceban afirmă că sunt multe obiective de realizat, care nu sunt tuturor pe plac, însă va face regulă și va eradica orice tentativă de corupție în Primăria municipiului Chișinău.

pentru_md