Ion Ceban vrea să organizeze un camping, unde producătorii autohtoni vor avea posibilitatea să vândă mâncare tradițională

ion_ceban_dansaze

Weekend-uri culturale la Chișinău. Concertele, concursurile și activitățile cultural-artistice sunt vizitate de sute de persoane. Cel puțin asta spune primarul general Ion Ceban.

„Sunt mulțumit ceea ce ne reușește să organizăm în zilele de weekend în capitală. Concerte, concursuri, activități cultural-artistice, sportive, educaționale, expoziții, târguri, etc. Unii participă, alții vin să-i admiră. Mereu mi-am dorit un astfel de Chișinău. Un Chișinău viu pentru oamenii săi!

Sunt diverse locații, oportunități. Avem parcuri frumoase, străzi amenajate. Încurajez toată lumea să exploreze în fiecare zi de sâmbătă și duminică orașul”, a declarat edilul.

Ceban spune că a comunicat cu colegii săi ca să organizeze și un fel de camping cu FastFood-uri, cu mâncare națională, etc.

„Vrem să susținem și agenții economici, dar și să fie organizate diverse evenimente pentru locuitori și oaspeți”, a punctat primarul.

pentru_md