Ion Creangă a intrat în reparație. Ceban: Astăzi au demarat lucrările de rebilitare a rețelelor de apeduct şi canalizare

ion_ceban_creanga_drum

Veste bună pentru locuitorii capitalei. Astăzi au demarat lucrările de reparație a rețelelor de apeduct şi canalizare pe strada Ion Creangă, în apropierea sensului giratoriu din Alba Iulia. Despre aceasta a anunțat primarul general Ion Ceban într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Edilul spune că zona este securizată, iar circulația transportului public nu a fost sistată. Actualmente se efectuează săpături pe o bandă de circulaţie şi pe gazon.

„Lucrările sunt efectuate în condiţiile inițierii reparaţiei străzii Ion Creangă (tronson cuprins între str. Alba-Iulia și bd. Ștefan cel Mare și Sfânt. Aşa cum am menţionat anterior, mai întâi schimbăm rețelele subterane, ce în 90 la sută sunt într-o stare deplorabilă”, a punctat Ceban.

În etapa a doua, proiectul prevede lucrări de amenajare a trotuarelor, schimbare a rețelelor de apeduct și canalizare, reparația părții carosabile, precum și reabilitarea rondurilor de la Piața Unirii Principatelor și Piața Dimitrie Cantemir.

„Rog locuitorii să fie înțelegători și toleranți. Putem face schimbarea în oraș”, a conchis edilul.

pentru_md