Joaca de-a asfaltare, după schimbarea conductelor. Ceban: Pretorului de Buiucani, Directorului Apă Canal și șefului Exdrupo vor fi sancționați

ion_ceban_drum

Primarul general Ion Ceban se arată indignat de faptul că foarte multe trotuare din capitală sunt asfaltate pe jumătate, după ce rețelele de apeduct au fost schimbate. Ceban amenință cu demisii din funcții, dacă acest lucru se va mai repeta.

„Acel trotuar din sectorul Buiucani sper că așa cum am vorbit va fi reabilitat în totalitate de serviciile primăriei. Astăzi dau avertizare, pretorului de Buiucani, Directorului Apă Canal și șefului Exdrupo pentru faptul că unii nu știu ce se face în sector, iar alții nu au coordonat lucrările. Fiecare centimetru din acest oraș trebuie să fie coordonat între toate regiile și despre acest lucru vorbesc de anul trecut. Vina o poartă fiecare”, a declarat Ceban.

Ceban afirmă că nu vrea ca el să intervină și să arate ce se întâmplă pe fiecare porțiune. „Cer departamentul resurse umane să găsească o soluție juridică cum să sancționăm persoanele de mai sus. Dar vouă să vă fie rușine, unii pentru lucrările făcute, alții pentru că nu cunosc ce se face la ei.

Apă Canal, după ce avem asfalt, aveți la dispoziție maxim două luni să acoperiți tot dezastrul pe care l-ați făcut, pe străzi, trotuare și în curțile de blocuri. Iar Exdrupo nu recepționează lucrările, dacă nu sunt făcute cum trebuie. Foarte bine că au fost schimbate rețelele, dar și din urmă să faceți curat”, a conchis edilul.

pentru_md