În scurt timp, va apărea o platformă online vor fi stocate toate lecţiile în format digital

ion-ceban_online_teach

Primăria municipiului Chișinău pregătește o platformă online, unde vor fi stocate toate lecţiile în format digital. Acestea vor putea fi ușor accesate de elevii din capitală începând cu săptămâna viitoare.

Potrivit lui Ion Ceban, pentru predarea lecțiilor au fost selectați cei mai buni profesori, în urma unui apel public.

În aceste zile, orele sunt înregistrate, în studiourile oferite de Academia de Studii Ecomomice și Universitatea Tehnică din Moldova.

Viceprimarul capitalei, Angela Cutasevici, a menționat că pentru fiecare lecţie vor fi oferite şi link-uri de învăţare suplimentar, dar şi link-uri pentru organizarea sarcinilor interactive.

,,În acea bibliotecă vor putea intra toţi beneficiarii sistemului educaţional din municipiu, dar sunt sigură că ulterior vor avea acces elevii din întreaga ţară. Astfel, vom avea o platformă de învăţare programată şi centralizată, iar studiile de la distanţă vor oferi elevilor posibilitatea să nu rămână în urmă cu materia. Mulțumesc tuturor pentru susținere și colaborare”, a declarat viceprimarul de ramură.

Elaborarea platformei nu presupune costuri suplimentare, întrucât Primăria Chişinău colaborează cu mai mulţi parteneri în acest sens.

Logo_MAN_CEBAN