Limitări de circulație pe străzile Capitalei în contextul vizitei unei delegații străine și a unor filmări

ion_ceban_transport

Troleibuzele și autobuzele de pe mai multe rute vor înregistra azi, în diferite perioade ale zilei, întârzieri de la orar și redirecționări. Primăria Capitalei informează că toate aceste modificări sunt cauzate de vizita unei delegații străine și de unele filmări ce au loc pe o stradă din centrul orașului.

„Pe parcursul zilei de astăzi, 03.04.2024, se pot atesta întârzieri de la orarul stabilit, staționări sau redirecționări ale anumitor rute de transport public la indicația agenților de patrulare, ca urmare a vizitei delegației din Belgia cât și a filmărilor de pe strada Mitropolit Dosoftei”, se arată în comunicatul Primăriei Chișinău.

Amintim, Președinția R. Moldova a anunțat că astăzi, în Capitală, vine cu o nouă vizită oficială premierul Belgiei, Alexander De Croo. Oficialul va avea întrevederi cu Maia Sandu. În aceste condiții, Poliția Națională a luat mai multe măsuri pentru a asigura securitatea evenimentului.

De asemenea, în sectorul Buiucani, este sistată circulația rutieră pe str. Mitropolit Dosoftei, între Henri Coandă și str. Mihai Viteazul, în legătură cu desfășurarea acțiunilor de filmare pentru realizarea unui film. Și aceste acțiuni au loc în urma aprobărilor Inspectoratului General al Poliției.

„Activitățile au fost avizate de către autoritățile centrale de profil, precum și de Inspectoratul General al Poliției și Inspectoratul General al Carabinierilor, care vor asigura ordinea publică pe toata perioada derulării filmărilor”, se arată în comunicatul Primăriei Chișinău.

În aceste condiții, șoferii sunt îndemnaţi să se conformeze cerințelor polițiștilor, să manifeste răbdare și disciplină, fără abateri de la Regulamentul circulației rutiere. Primăria cere scuze și înțelegere cetățenilor pentru incomoditățile create.

Logo_MAN_CEBAN