Lucrările de contrucție la Stația de epurare a apelor uzate din capitală – vor fi finisate în noii termeni stabiliți

ion_ceban_epurare

Despre acest lucru a anunțat primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, care a menționat că la Stația de epurare lucrările sunt în toi.

,,Chiar și în această perioadă se muncește, asta în contextul în care construcțiile nu sunt interzise. Muncitorii sunt echipați conform normelor recomandate”, a specificat edilul capitalei.

Acesta a mai anunțat că actualmente, se lucrează asupra unui nou grafic al lucrărilor de construcție, care va fi agreat de toate părțile semnatare a contractului.

,,Acest lucru este efectuat pentru ca, contractorul să ducă la bun sfârșit construcția și să instaleze noile utilaje, în termenii stabiliți”, a specificat Ion Ceban.

Amintim că, construcția noii Stații de epurare a apelor uzate, urma să fie finisată în luna iunie 2020. Din cauză că lucrările au stagnat, acestea au fost reluate abia în luna februarie, curent, când noua administrație a capitalei a impus mai multe condiții reprezentaților consorțiului.

Actualmente, lucrările de construcție a noii Stații de epurare a apelor uzate, au avansat. Procesul este monitorizat cu ajutorul camerelor de luat vedere, care sunt instalate pe teritoriul șantierului. Imaginile video sunt publicate săptămânal pe pagina primăriei Chișinău.

Logo_MAN_CEBAN