Lucrările de la Calea Ieșilor, inspectate de primarul general. Cum decurg acestea

ion_ceban_calea_Iesilor

Primarul general Ion Ceban a inspectat lucrările de reparație a trotuarului şi subteranei din str. Calea Ieşilor. Potrivit acestuia, continuă lucrările de reparaţie de la sensul giratoriu str. Ion Creangă spre Parcul „Alunelul”.

După ce a fost decapat asfaltul vechi, actualmente sunt montate bordurile şi aplicat pavajul. Totodată, sunt preconizate lucrări de instalare a sistemului de irigare, amenajarea parcărilor, pistei pentru bicicliști şi a spaţiilor verzi.

„Totuşi, în acest an vor fi efectuate acele lucrări care pot fi realizate în perioada rece. Unele lucrări, cum ar fi asfaltarea pistei pentru biciclişti, pot fi amânate până în primăvară. Menţionez că pe trotuarul din preajma trecerii subterane la fel se lucrează. În prezent sunt evacuate gheretele și pavilioanele care au un aspect dezastruos și se află chiar pe trotuar”, a declarat edilul.

Agenţii economici de la parterul clădirii, vor amenaja buticurile într-un stil unic, care nu vor afecta aspectul estetic al oraşului.

Primarul spune că șii trecerea subterană din preajmă intră în reparaţie. De acolo au fost evacuate 4 gherete, iar săptămâna viitoare vor fi evacuate încă 8 puncte comerciale, pentru a rămâne spațiu liber pentru pietoni.

„În scurt timp zona din imediata apropiere a sensului giratoriu din str. Ion Creangă va arăta altfel”, a conchis Ion Ceban.

Logo_MAN_CEBAN