Mai multe activități din școlile din capitale ar putea fi finanțate din exterior. Până pe 10 martie, Primăria Chișinău urmează să primească mai multe propuneri de acorduri

ion_cebna-Primaria_scolii_2020

Până pe 10 martie, Primăria Chișinău urmează să primească mai multe propuneri de acorduri de parteneriate în cadrul Programului de finanțare prin concurs a activităților în instituțiile educaționale din municipiul Chișinău.

În acest context, primarul general al capitalei, Ion Ceban, a avut o întrevedere cu mai mulți potențiali parteneri din diferite domenii, care sunt gata să participe.

Ceban a invitat toți partenerii de dezvoltare, agenții privați și non-guvernamentali să se implice în finanțarea proiectelor educaționale propuse de către biblioteci, școli, licee, centre comunitare, dar și alte instituții publice prestatoare de servicii educaționale.

„Eu cred că investind astăzi în educație de calitate, vom avea un viitor mult mai bun pentru copiii noștri aici, acasă. Ei sunt prezentul și viitorul nostru”, a punctat Ceban.

Logo_MAN_CEBAN